Kutse liituma tehisintelligentsi veebipõhise treeningprogrammiga

Tartu Biotehnoloogia Park, EIT Health Hub Eestis kutsub teid liituma tervishoiuteenuste tehisintellekti käsitleva tasuta veebipõhise koolitusprogrammiga HelloAIRIS ja saama osa tervishoiu innovaatilisest tulevikust!

Kirjeldus:
HelloAIRIS on veebipõhine tehisintellekti (AI) koolitusprogramm, mida toetab EIT Health ja mida juhivad selle partnerid (GE Healthcare, LEITAT ja KTH). See loodi eesmärgiga tutvustada osalejatele tehisintellekti põhiteadmisi, tutvustada ja avastada selle väljakutseid ning luua uudishimulike ja tulevikku mõtlevate inimeste kogukond.

On see minu jaoks?
HelloAIRIS sobib EIT Health RISi piirkondadest pärit tudengitele (meditsiini-, tehnika- ja majanduse valdkonnad), kes on huvitatud uuenduslike lahenduste otsimisest soodsama ja juurdepääsetavama tervishoiusüsteemi jaoks. Lisaks suurendab programm teadlikkust EIT Health RISi piirkondade tervishoiutöötajatest, kellel on võimalus saada uuenduslike tehnoloogiate saadikuks.

 

Taotlusprotsess:
Taotluste esitamise tähtaeg on 5. juuni 2020. Esita taotlus SIIN.
Uuri taotlusprotsessi kohta lisa SIIN

 Partnerid:

· GE Healthcare

· LEITATi tervise- ja biomeditsiini osakond

· Stockholmi Kuninglik Tehnoloogiainstituut (KTH)

 Kontakt:
Marie Külvik
Tartu Biotehnoloogia Park, Projektikoordinaator
marie@biopark.ee

Biotehnoloogia-alaste ürituste, uudiste ja programmide kohta info saamiseks külasta ka Tartu Biotehnoloogia Pargi Facebooki lehekülge.